Press Releases: Latest Releases

MIS Turkey
MIS is opening a direct Sales & Marketing subsidiary in Turkey.
July 26, 2017
This is another step in the MIS long term commitment to the Turkish market.

Over the past 20 years MISDENT has been the exclusive distributor of MIS Implants Products in the Turkish Market with great success. However, due to recent changes, MISDENT and MIS Implants have mutually agreed to part ways.

MIS is now opening a direct Sales & Marketing subsidiary in Turkey.

This is another step in the MIS long term commitment to the Turkish market. MISDENT will continue to support and service its MIS customers for the next few months while we make this transition. Please be assured that we will make all necessary efforts to continue providing top quality service. We are committed to making this transition as smooth as possible so that it does not affect your business.

For more information, please contact MIS Team:
Ziv Schwartz
Michal Snir

MİSDENT, son 20 yılda MIS İmplant Ürünleri'nin Türkiye pazarındaki yetkili distribütörü olmuştur. Bununla birlikte, yakın zamandaki değişiklikler nedeniyle, MISDENT ve MIS İmplant olarak karşılıklı yollarımızı ayırmaya karar verdik.

MIS, Türkiye'de doğrudan Satış ve Pazarlama iştiraki yatırımına girme kararı almıştır.

Bunu, MIS'in Türkiye pazarındaki uzun vadeli taahhüdünün bir sonraki adımı olarak görmekteyiz. MISDENT, bu geçişi yaparken MIS müşterilerini önümüzdeki birkaç ay boyunca desteklemeye ve hizmet vermeye devam edecektir. En kaliteli hizmeti sunmaya devam etmek için gerekli çabayı göstereceğimizden emin olunuz. Bu geçiş sürecinin, işi akışınızı etkilemeden sorunsuz bir şekilde sonuçlandırmak için kararlıyız.

Daha fazla bilgi için lütfen, ile iletişime geçiniz:
Ziv Schwartz
Michal Snir